BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 18, 2009

Sejenak jadi kanak2....

Sebelum bercuti,nak jugak revealkan sapa sebenarnya penulis blog nie...hehe....cari n teka la yea,hehe...yus g makan dengan kawan2,main2 kat arcade macam kanak2,hehe...suke sgt..tq semua..Terima kasih pada kawan2ku..balik cuti nie..aku akan cterkan tentang member2 aku lak...member2 yang sentiasa membasahkan gusi aku gelak hari2..hehe....HAPPY HOLIDAY ALLZ....



Nielah hero blog nie..hehe...nilah Yus..Yusnizam Yusuf,preview tepi dulu..hehe
masa men tembak2..



Nie antara member2 aku,hehe..ketat je muka Aus,yang kanan 2 Aus,yg comel2 2 Wanie..hehe..ta pe..kite reveal sikit dulu kawan2 aku,sebab aku akan ceritakan sal diowang t..lepas cuti atau masa cuti nie...hehe...

3 comments:

Liyana said...

jangan biarkan hidupku diselubungi misteri,,haha..cepat reveal diri anda,,
ngeh ngeh

Meniti Hari.... said...

hehe..tunggu je la...diri akan direveal t..hehe..tunggu je...:p

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.